Aha


Ahråå!

Karln ringde på jobbet & berättade att han sett frysen öppen. Vet knappt själv när jag var där senast, kör den lata stilen & köper kött istället för att Tina. Han hade inte varit där sen några dagar innan heller. Allt var tinat & förstört, bara kasta skiten & köpa nytt! Passade på att frosta ur den när jag ändå var igång och renoverade! Shit happens, mindre glad tjej! Nu försvann all min energi. Skulle behöva slänga i en maskin & plocka lite, men känner att.. Ett bad & en filt i soffan vore så mycket skönare!


Härliga dag!

Vaknade innan klockan ringde idag, händer alltid när jag är ledig. Annars snosar jag jämt! Igår fick jag toksug efter smörgåstårta, så det var bara att slänga ihop en. Tur att jag har grannen som kom över med gurka & lite pysselhjälp!:) Nu är det tajm att fortsätta med städningen så den är klar när Karln kommer hem från jobbet:)


Premiär!

1 maj, första lediga dagen på 8 dagar! Alltid lika rastlös när jag är ledig, varför kan jag inte bara kunna ligga i soffan & bara njuta utan att det kryper i kroppen? Tillbringade dagen i solen med en grill & underbara människor. Vidare till varamon för en golfrunda & ner till slussarna för mjukglass! Härlig dag minst sagt. Tyvärr tog all energi slut där, dejtade sängen ett par timmar tills Karln skulle väcka mig. Varför blir jag så sur jämt? Skulle hängt med brudarna ikväll, men har verkligen ingen ork! Har inte ens varit vaken i en timme & nu ska jag sova again! Godnatt gott folk!


RSS 2.0